Bejelentés


Vegyimentes Kozmetika Egészség az Emberekért, a FÖLDÉRT!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
TÉLI OLIMPIÁRA FÉLÁRON

Jó lenne 17 nap Vancouverben, Kanadában a februári téli Olimpián?? Szeretné ezt családjával, barátaival f é l á r o n élvezni, az utazásra, szállásra, ellátásra is kedvezményt kapni? HA IGEN, KÉRJEN INFORMÁCIÓT! lásd jobb oldali linket is.

EGÉSZSÉG NAP ÉS ÜZLETI KÉPZÉS

Havonta 2 rendezvényen 2010-ben is, kedvezményes árakkal, hiteles előadókkal, érdekes információkkal, pozitív hangulatban! Szeretettel látjuk!

Leghaladóbb gépi eü-i állapotfelmérés

Legmodernebb egészségügyi állapotfelmérésre, antioxidáns és leghaladóbb technológiával történő véranalízisre Névvel, Telefonszámmal az oldal alján lévő üzenetküldésben jelentkezhet előzetesen.

JELENTKEZES

+ Információért az oldal alján lévő üzenetküldéssel jelentkezhet.


Szavazás
Biológiai aktivitású táplálékkiegészítők és kozmetikumok

A natúr kozmetikumok és higiéniás termékek Dr. Gyovai Viola kandidátus, mikrobiológus fejlesztései. A 2008. év során az Organikus és Natúrkozmetikumainkról szóló projektet ValDeal Innovációs Zrt. egy nemzetközi zsűri döntése alapján a 28 legígéretesebb magyar szellemi alkotás közé sorolta. A Bionom Kozmetikum Termékcsalád ellenőrzött ökológiai alapanyagokból készül.A professzionális alkalmazási célra készülő natúrkozmetikumok közül eddig MÁR 90 került bevezetésre a magyar és külföldi piacra. "Sajnos ma még kb. 200 millió Ft értékben adnak el olyan biokozmetikumoknak feltüntetett kozmetikumokat, melyek szakértői vizsgálattal nem minősülhetnének annak." Kérem tekintse meg eredményeinket, és ne felejtse el kérdéseit megírni az oldal alján! KÉSZÍTMÉNYEK: biodinamikus termelésből (bio feletti minőségi besorolással) Magyarországon készülnek, az Organic Mission Zrt cég forgalmazásában, webáruházból lehet hozzájutni. ITT A LEHETŐSÉG, HOGY a funkcionális táplálékkiegészítőket, biodinamikus gazdálkodásból származó kozmetikumait, melyet a világ legjobbjai között tartanak számon, KIPRÓBÁLJA. Több évre szóló 50% utazási kedvezményben is részesülhet ez által. Lásd jobb oldali linket. Bioboltoknak, kozmetikusoknak, vállalkozóknak egyéb + kedvezmények. MÓDJÁBAN ÁLL ÉLNI A LEHETŐSÉGÉVEL? A vállalattal,küldetésünkkel,készítményekkel, üzleti lehetőséggel kapcsolatban jobbról a HÍRLEVÉL linken tájékozódhat, VAGY LÁTOGASSON EL RENDEZVÉNYÜNKÖN ANTAL VALÉRIA BIONOM KOZMETIKUS ELŐADÁSÁRA! Érdeklődését szívesen veszem, kérem jelezze az oldal alján. Vidéken s Budapesten hetente ingyenes cégtájékoztatók, melyen minden szükséges információt meghallgathat. Referenciák: Bal felső link. Kérem írja meg az oldal alján, hogy legszívesebben milyen kozmetikumokat használ! Üdvözlettel: Kürtösi Andrea ui: az Organic Mission cég ma már nem működik. Japánban már az 1924-es években foglalkoztak az organikus termeléssel, kozmetikával, itt, EURÓPA közepén ez ma még csak álom... ******************************************************************************** KÉRDŐIV 2010-ig működött.
Melyik oldal, infó volt hasznos leginkább számodra? Utazás
Diamond Travel ismertető
Bio Kozmetikumok
Étrendkiegészítők
Vegyi anyagok összeállítás
Jövedelemkiegészítés, munka
rendezvény JÓ LENNE, ha részt vehetnék rajta
Gépi eü.-i állapotfelmérés
Organic Mission aloldal
Küldetésünk
Egyéb
JUTALMUL FIGYELMEDÉRT Szeretnél részletesebb információt a legmodernebb egészségügyi gépi állapotfelmérésről? KERESD ANTAL VALI BIONOM KOZMETIKUS WEBOLDALÁT, bővebb infókat ott találsz erről.
IRD BE AZ AJÁNLOTT EMAILCÍMEKET,NEVEKET, ÉS ALÁ TE EMAILCÍMED, HA GONDOLOD.
Korosztályod 20 év alatt
20-30 év
30-40 év
40-50 év
50 év felett
Melyik megyében élsz?
Érdekelne a következő Bp-i vagy vidéki rendezvényünk? igen
nem
Van egészségügyi problémád, milyen területen szeretnél megoldást? Emésztőrendszeri bél, gyomor,
Szív, érrendszeri, vérnyomás
Bőr, ekcéma
Immun
Légzőszervi, allergia
Csontritkulás
Mirigyrendszer,hasnyálmirigy
Máj, Vese, Epe
Szem
Fül
Mozgásszervi, gerinc
Ízületi
egyéb
Hajlandó vagy gyógyulásodért meghallgatni egy előadást? igen
később, igen
nem, mert azt hiszem, elköteleződnék
nem, mert beteg akarok maradni
nem
Szeretnél meghallgatni egy választható ingyenes CD-t? igen
nem
Ird be emailcímed, ha érdekel a CD, mivel a teszt kitöltése anonim.
HÁNYAST ADNÁL AZ OLDALRA?


Üzenetküldés
Szeretné kipróbálni minőségi kozmetikumainkat? Segítene környezetén? Várom meglátásait! Információkért ITT jelentkezhet NÉV, MOBIL vagy EMAIL, VÁROS megadásával. Eü-i állapotfelmérésre előzetes jelentkezés itt.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!